Motorola Milestone binnen een week in Nederland voor 549 euro

Gisteren zette uSwitch renders van de vermeende Nexus 5 (2015) online, dat hoogstwaarschijnlijk weer door LG wordt gemaakt. Ook betreffende de achterkant van deze toestel is een vingerafdrukscanner aanwezig, maar ook een camera die licht uitsteekt. Over de behuizing van de smartphone bestaan nog twijfels. Wel wordt daar gesproken over een metalen frame met een plastic achterkant.

Naar verluidt heeft de HTC One X9, die intern u typenummer E56 draagt, de beschikking over een midrange processor van MediaTek (type onbekend) en een 5, 5 inch-scherm met ‘slechts’ een full-hd-resolutie. Verder behoren er 2GB RAM en Boom Beach diamanten 16GB opslag aanwezig bestaan en een accu met een capaciteit van 3000 mAh. Foto’s worden geschoten met een 13 megapixel-camera aan de achterzijde plus een 4 megapixel-frontcamera.

De nieuwste variatie van de Cyanogen Mod-custom rom voor de Motorola Droid bevat de kans om lockscreen gestures uit te voeren. Wie een Droid heeft (of wellicht een Milestone) kan na het aanzetten van bestaan telefoon zeer snel beslist applicatie laden door dezelfde gesture (vingercommando) te tekenen op het lockscreen. Krabbel bijvoorbeeld de ‘M’ met muziek en je gaat van je lockscreen direct naar de muziekspeler. Dat bespaart minimaal één extra stap om een applicatie te openen.

U is een logische stap voor het Zuid-Koreaanse kantoor om een goedkopere Galaxy Note 3 te lanceren. Hoewel Samsung eerder de Galaxy Grand Lite aankondigde, beschikt dit toestel over vrij low-end specificaties en komt deze vrijwel louter beschikbaar in opkomende markten als India en Afrika. De Galaxy Note 3 Lite zou mid-range tot high-end specificaties krijgen, maar toch een stuk goedkoper zijn dan de huidige Galaxy Note 3. Plus dat is een interessante nieuwe markt voor Samsung.

De test van Ars Technica ben gehouden via een Nexus 5 (zowel Android L en Android 4. 4) met dezelfde config en helderheid, waardoor de accutest zeer betrouwbaar is. De eerste belangrijke verbetering in Android L is de slimmer ontwaken van de smartphone. Apps kunnen de telefoon ontwaken – vanwege bijvoorbeeld nieuwe informatie op te halen of bij versturen – zonder dat de gebruiker hier wat van merkt. Het scherm wordt bijvoorbeeld niet ingeschakeld.

Google Streams is de sociale netwerkfunctie met Google, zoals posts, community’s en profielen. Google Foto’s is een belangrijk onderdeel van de sociale laag; foto’s bewaren en segmenten met anderen. De clouddienst voor foto’s wordt daarom belangrijker voor Google, plus past niet meer per se in Google+. Daarom wordt Google Foto’s wanneer een individuele dienst behandeld. Hangouts, dat ooit als Google Talk begon, worden ook meer als beslist individuele dienst ontwikkeld plus krijgt volgens Pichia extra aandacht van Google.

Op Engadget is de eerste foto van een dual core-telefoon van LG uitgelekt. Er vallen enkele dingen op, zoals het spiegelende display, een camera aan de voorkant voor videobellen plus de mogelijkheid om HD-video’s (720p of 1080p) bij te nemen. Engadget meldt nog niet wanneer deze telefoon in de winkel ligt, maar wij tegemoetzien dat het toestel onmiddellijk in 2011 in de winkelschappen te vinden ben.

LG heeft grote plannen voor de toekomst. De fabrikant lanceert in oktober twee nieuwe Android-telefoons: de Optimus One en de Optimus Chic. »¿39 yrs old Landscape Architect Donn Cayer from Rosemere, enjoys boardgames, boom beach nieuws and cloud watching. Has enrolled in a global contiki tour. Is incredibly excited specifically about visiting Ensemble of the Novodevichy Convent.De LG E720 Optimus Chic met Android 2. 2 heeft een 3, 2 inch touchscreen, een vijf megapixel camera en een 600 MHz-processor aan boord. De Optimus One heeft eveneens een 3, 2 inch touchscreen en draait net als de Chic met Android 2. 2.